Bewegingsonderwijs

Het bewegingsonderwijs voor de kleuters vindt plaats in de grote gymzaal of buiten. De groepen 3, 4, 6, 7 en 8 hebben 2 keer in de week gymnastiekles: eenmaal van de groepsleerkracht en eenmaal van onze vakleerkracht lichamelijke oefening.
Groep 5 heeft 1x in de week gymnastiekles en 1x in de 14 dagen zwemles.
De gymlessen vinden plaats in de gymzaal. Tijdens de gymlessen dragen de kinderen een sportbroekje met sportshirt of een turnpakje. Gymschoenen zijn verplicht. Het is verboden om met buitenschoenen of op sokken te gymmen.
Elk kind brengt zijn gymspullen, op de dagen dat het gymnastiek heeft, mee naar school en neemt zijn spullen diezelfde dag ook weer mee naar huis. Voor de kleuters gelden geen speciale kledingvoorschriften. Wel is het dragen van gymschoenen verplicht.

groep 1a bij slecht weer: alle dagen
groep 1b bij slecht weer: alle dagen
groep 1c bij slecht weer: alle dagen
groep 3a vrijdag ochtend en woensdag
groep 3b vrijdag ochtend en woensdag
groep 4 maandag ochtend en woensdag
groep 5 maandag ochtend en woensdag
(even weken: zwemmen)
groep 6 woensdag en vrijdag middag
groep 7 woensdag en vrijdag middag
groep 8 woensdag en vrijdag middag

Groep 5 zwemt elke even week op woensdag.
Ze gaan met de bus naar het zwembad “De Kulk” aan de Westlandseweg.
De zwembus komt circa 08.45 uur aan bij school! De bus komt circa 10.30 uur bij school aan.
Als uw kind de zwemles moet verzuimen, willen we daar graag een schriftelijk bericht van hebben. Probeert u s.v.p. het verzuim tot een minimum te beperken; een verkoudheid hoeft het zwemmen niet in de weg te staan.